Japon Balığı: Japon Balığı Ne Yer?

Japon Balığı Ne Yer?

Japon balığı ne yer sorusunun cevabı aslında pek çoktur. Japon balığı özel olarak hazırlanmış japon balığı yemlerini yer. Bunlar granül yemler, pond yemler ve pul yemlerdir. 

Japon balığı ne yer
japon balığı ne yer? japon balığı bezelye yer mi?

Japon Balığı Bezelye Yer Mi?

Japon balığı bezelye yer mi sorusunun cevabı tabiki evet. Hem de çok severek yer. Japon balığına bezelye nasıl verilir? Bezelyeyi suda 45 dakika ile 1 saat arası kaynatın. Sonra dış zarını soyduktan sonra içini balıklarınıza verin. Japon balığı bezelyeye bayılır. Hem de kabızlığa bezelye çok iyi gelir.

Japon Balığı Ispanak Yer Mi?

Japon balığı ne yer? Ispanak yer mi? Bayılarak yer. Japon balığı ıspanak yer mi sorusunun cevabı tabiki evet. Peki japon balığına ıspanak nasıl verilir? Ispanak önce suda haşlanır. Ardından az miktarda ve küçük parçalara bölünerek verilir.

Japon balığı ne yer
japon balığı sebze yer mi?

Japon Balığı Sebze Yer Mi?

Japon balığı ne yer diye düşünüyorsanız şunu aklınızdan çıkarmayın: Japon balığı birçok sebzeyi severek yer. Ispanak ve bezelye haricine marul, pazı, kabak gibi sebzeleri de severek yer.

Japon Balığı Canlı Yemleri

Japon balığı canlı yemleri de severek yer. Doğal ortamlarda yaşayan vahşi japon balıkları böcek türlerini yerler. Akvaryumlarımızdaki japon balığı hangi canlı yemleri yer peki? Artemia, tubifex kurtçuğu ve karidesi severek yerler. Ancak canlı yemleri japon balığına verirken dikkatli olun. Hatada bir iki kere canlı yem yeterlidir. Fazlası parazite neden olabilir. Ayrıca verdiğiniz canlı yemlerin steril olarak paketlenmiş steril canlı yemler olmasına özen gösterin. Böylece parazitlerden korunmuş olursunuz.

Japon balığı ne yer
japon balığı canlı yemleri (japon balığı ne yer?)

Japon balığı ne yer sorusunu cevaplandırmaya çalıştığımız bu yazımız kafanızdaki birçok soruya cevap olmuştur umarım. Ayrıca bu konuda daha ayrıntılı bilgi isteyenler için, aşağıdaki konuları da incelemek çk faydalı olacaktır. Sağlıklı balıklar!


İlişkili Konular:

1 yorum :

  1. Japon balığı ne yer diye düşünmeye gerek yookki ne versen yiyor. Ama tabiki doğru ve sağlıklı besinleri tercih edersek balıklarımızın ömrünü uzatmış oluruz. Ben 4 tane ayrı yem aldım karıştırdım hepsini. sabah akşam veriyorum. Arada bezelye ıspanak falan da veriyorum.

    YanıtlaSil

Üye olmadan yorum yazmak için yorumlama biçimini "adı" ya da "anonim" olarak seçebilirsiniz.