Japon Balığı: Akvaryum Otomatik Yemleme Makinası

Akvaryum Otomatik Yemleme Makinası

Akvaryum otomatik yemleme makinası


Akvaryum otomatik yemleme makinası, balık yemleme cihazı, japon balığı otomatik yemleme makinesi, otomatik balık yemleme makinası gibi isimlerle anılan cihazlarla ilgili tüm bilgileri burada bulabilirsiniz.

Akvaryum otomatik yemleme makinası belli bir düzenekle oluşturulmuş, yemi koyabileceğiniz bir haznesi olan ve zamanı geldiğinde akvaryuma otomatik olarak yemi bırakan makinelerdir. Özellikle siz tatil gibi uzun süreli balıklarınızdan ayrı kaldığınız zamanlarda balıklarınıza düzenli bir şekilde yem verilmesini sağlar. Bu anlamda çok kullanışlıdır. 

Akvaryum otomatik yemleme makinası denince asında birçoğu benzer mantıkla çalışır. Aletin makina bölümünde bir saat sistemi vardır. Bildiğimiz duvar saati sistemi. Bu saat sürekli çalışır, yani akrebi ve yelkovanı içerde döner. Belli bir saate geldiğinde ise yem haznesi harekete geçer ve kendi etrafında bir tam tur atar. Böylece bu tur esnasında yem haznesinin yukarı bakan küçük açıklığı aşağıya da dönmüş olur. Dönüşün aşağıya denk gelen kısmında yemlerin bir kısmı akvaryuma dökülür. Tur tamamlandığında yem haznenin açık kısmı tekrar yukarı gelmiştir. 

Kimi otomatik balık yemleme makineleri günde sadece 1 ya da 2 kere yem verebilirken, Daha kaliteli olanlar daha çok sayıda ve isediğiniz miktarda yem verir. Üstelik yemin verilmesini istediğiniz saatleri de siz belirlersiniz.

Akvaryum otomatik yemleme makinası fiyatları yaklaşık 50tl ile 250 tl arasında değişmektedir. Sadece tatillerde kullandığınız, işinizi görecek, sorun çıkarmayacak bir otomatik yem makinasını 50-100tl arasında bir fiyata alabilirsiniz.

İlişkili Konu:
Otomatik Balık Yemleme Makinası Tavsiyesi

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Üye olmadan yorum yazmak için yorumlama biçimini "adı" ya da "anonim" olarak seçebilirsiniz.